Om oss

Välkommen till Erwik Communication, event- och kommunikationsföretag med över 15 års erfarenhet inom mediakommunikation, varumärkesaktivering och eventplanering. Vi är experter på att skapa väl genomtänkta arrangemang med högt servicetänk och en upplevelse i hög klass. Med ett brett nätverk i de flesta branscher och en gedigen erfarenhet av att arbeta med influencers, bloggare, stjärnor, artister, företagsledare och föreläsare förvandlar vi dina visioner till minnesvärda evenemang och framgångsrika kampanjer. 

Vår vision

Är att skapa extraordinära och personliga upplevelser som berör, inspirerar och ibland förändrar människors liv genom genuint engagemang och nära relationer. Våra marknadsinsatser är alltid anpassade efter kundens individuella behov. 

Vår grundare

Alexander erwik, Grundare

Alexander Erwik, grundaren av Erwik Communication, har ägnat sin karriär åt att hjälpa företag och organisationer att nå sina mål via event, PR, kommunikation och digitala kampanjer. Genom stor passion för att skapa minnesvärda upplevelser tillsammans med höga krav på en gästupplevelse i toppklass, har Alexander byggt ett företag som sätter sina klienters behov i centrum. Han har en lång bakgrund inom media som en av ägarna till tidigare livsstilsmagasinet Finest.se och har i sin mediakarriär jobbat på både TV3.se och aftonbladet TV. Hans personliga engagemang och ständiga utveckling har gjort Erwik Communication till en betrodd partner för företag som söker skräddarsydda, riktade och kreativa lösningar. Hans och Erwik Communications motto är 'Vi ska hitta en väg, och hittar vi inte en väg så skapar vi en'

Kundrekommendationer

“Det finns ingen bättre för de event vi ordnar. Det känns skönt att kunna lita på att det alltid är väl genomtänkt och utmärkt genomfört. I tillägg får man alltid ett trevligt bemötande och inspiration i de möten vi har under planeringen.”
Cecilia Haldorsen
Global Business Unit Manager, Evolan
“Superproffsig, varm och personlig eventbyrå. Kan verkligen rekommendera dem till företag och andra som vill ha hjälp med att ordna lyckade events. ”
Leone Milton
författare (Olika förlag)
“Eventbyrån som alla borde samarbeta med, fantastiskt bra, trevlig, proffsig, ansvarsfull, som har arbetat med Fadimegalan i många år med äkta engagemang, lärorik för GAPF. Vi har fått många positiva meddelanden från mycket nöjda gäster. Vi alla har stor respekt för Alexander Erwiks brinnande hjärta för mänskliga rättigheter för alla! ”
Sara Mohammad
GAPF - Glöm aldrig Pela och Fadime